İbrahim Tatlıses'in Folkart'taki Evi Yandı Mı? Açıklama Geldi

İbrahim Tatlıses'in Folkart'taki Evi Yandı Mı? Açıklama Geldi
Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in İzmir'in Narlıdere ilçesindeki evinin de bulunduğu Folkart Sitesi’nde büyük bir yangın çıktı.İbrahim Tatlıses’in dairesinin bulunduğu bloğun alevlere teslim olduğu yangında şarkıcının...

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in İzmir'in Narlıdere ilçesindeki evinin de bulunduğu Folkart Sitesi’nde büyük bir yangın çıktı.

İbrahim Tatlıses’in dairesinin bulunduğu bloğun alevlere teslim olduğu yangında şarkıcının bazı komşularının can havliyle balkonlardan atladığı ifade edildi.

Bölgeye birçok ekip sevk edildi. Yangın 7 saatten sonra kontrol altına alındı.

İbrahim Tatlıses yangından sonra “Folkart da oturan bütün komşularıma geçmiş olsun. İki gün önce geliyordum izmir’e uçaklarda yer yok diye gelemedim. Herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin” dedi.

Yangın Saat 22.00'de Çıktı

İzmir Narlıdere Yenikale Mahallesi'nde bulunan 4 bloklu sitede bulunan 8 katlı binada saat 22.00 sıralarında çıkan yangına itfaiye ekipleri, Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazöz ve İl Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA'lar yerden, yangın söndürme helikopteri de havadan müdahale etti.

Öte yandan 112 Acil Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen bir kişiyi İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Dumandan etkilenen 5 kişinin tedavisi ambulansta yapıldı. Yaşadığı panik nedeniyle ayağı burkulan bir kişiye de sağlık ekipleri müdahale etti.

Öte yandan 112 Acil Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen bir kişiyi İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Dumandan etkilenen 5 kişinin tedavisi ambulansta yapıldı. Yaşadığı panik sebebi ile ayağı burkulan bir kişiye de sağlık ekipleri tarafından müdahale etti.

Hastaneye kaldırılan kişinin, hayati tehlikesinin olmadığı aktarıldı. İtfaiye ekiplerinin binada mahsur kalan bir kedi ile köpeği de kurtardığı bildirildi.