İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Edirne'ye Geldi

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Edirne'ye Geldi
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Bulgaristan heyeti ile görüşmek ve şehirde bir dizi temasta bulunmak üzere Edirne'ye geldi. Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık tarafından karşılanan İsmail Çataklı, Edirne Valiliği'ni...

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Bulgaristan heyeti ile görüşmek ve şehirde bir dizi temasta bulunmak üzere Edirne'ye geldi. Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık tarafından karşılanan İsmail Çataklı, Edirne Valiliği'ni ziyaret etti.

Düzensiz Göç Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Edirne Valiliği toplantı salonunda Düzensiz Göç Koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıya İsmail Çataklı'nın yanı sıra Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, Kırklareli Valisi Birol Ekici 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Göç İdaresi Başkanı Dr. Savaş Ünlü, Düzensiz Göçmen İzleme Daire Başkanı Ahmet Küçükikiz ve ilgili daire ve kurum müdürleri katıldı.

İsmail Çataklı Selimiye Camii'nde İncelemelerde Bulundu

İsmail Çataklı ziyaret kapsamında bir süredir restorasyon çalışması yapılan Selimiye Camii'nde incelemelerde bulundu. Çataklı, yetkilerden caminin restorasyon çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Bulgaristan Heyetiyle Toplantı Gerçekleşti

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Kapıkule Sınır Kapısı'na giderek Bulgaristan heyeti ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda iki ülkenin sınırlarında yaşanan düzensiz göçmen hadiselerine ilişkin son durumlar ve düzensiz göçe karşı iş birliği konuları ele alındı.

Görsel Kaynak: