İş Bankası’ndan Herkese Dev Kampanya! Son Başvuru 31 Aralık!

İş Bankası’ndan Herkese Dev Kampanya! Son Başvuru 31 Aralık!
Türkiye’ in en büyük bankalarından olan İş Bankası’ ndan herkese dev fırsat sunuldu. İş Bankası tarafından dev kampanya ile ilgili olarak önemli açıklama yapıldı. Yapılan açıklama ile vatandaşlara önemli detaylar verildi....

Türkiye’ in en büyük bankalarından olan İş Bankası’ ndan herkese dev fırsat sunuldu. İş Bankası tarafından dev kampanya ile ilgili olarak önemli açıklama yapıldı. Yapılan açıklama ile vatandaşlara önemli detaylar verildi. İşte detaylar…

İş Bankası’ ndan vatandaşlara dev kampanya hazırlandı. Kampanya kapsamında vatandaşlar bilgilendirildi. İş Bankası’ nın yaptığı açıklamaya göre vatandaşlar kampanya doğrultusunda 200 TL MaxiPuan kazanabilecek. Bankanın yaptığı açıklamaya göre kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler 31 Aralık 2022 tarihine kadar katılmalı. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler bunun detaylarını araştırmaya başladı.

İş Bankası’ndan Herkese Dev Kampanya!

Türkiye’ nin bireysel ve ticari bankacılık hizmeti sunan en büyük bankası olan İş Bankası, çok önemli bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklama ile başlatılan kampanyanın detayları vatandaşlar ile paylaşıldı. Bu kapsamda İş Bankası’nın başlattığı kampanya ile herkes 200 TL MaxiPuan kazanarak faydalanabilir. Vatandaşlar bu kampanyadan nasıl faydalanabileceklerini araştırdı.

Vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar bu kampanyadan faydalanabilecek. Bu doğrultuda mobil uygulamadan yani İşCep’ te bulunan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması doğrultusunda ilk defa İş Bankası müşterisi olan kişiler yani İşCep mobilden hesap açan herkes 200 TL MaxiPuan kazanabiliyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan herkes 200 TL kazanabilir. Bu kampanyadan faydalanmak için vatandaşalar detayları öğrenmeye başladı.

Hem kamu bankaları hem de özel bankalar kendi müşterileri için birçok kampanya hazırlıyor. Dolayısı ile milyonlarca insanın bankaların kampanyalarını takip ettiğini ifade edebiliriz. İnsanlar bu kampanyaların başvuru şartlarını yerine getirerek kampanyadan yararlanabiliyor. Dolayısı ile bu bahsi geçen kampanyadan da yararlanacak çok sayıda insanın olabileceğini ifade edebiliriz.

Son Başvuru 31 Aralık!

İlk defa İş Bankası müşterisi olacak kişiler bunu mobil uygulama üzerinden yaptıkları zaman 200 TL MaxiPuan kazanıyor. Aynı ay içinde bankamatik kartına ve kredi kartına da başvurabilir. Başvuru tarihinden itibaren yapılan ilk 200 TL ve üzeri alışverişlerde müşteriler 200 TL MaxiPuan kazanabilecek. Başvuru tarihinden hemen sonra kart teslim edilmeden de internet alışverişi ve mobil temassız ödeme fırsatlarından ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Vatandaşlar İş Bankası kartı sahibi olabilmek için farklı yoldan yararlanabilir. Bunlara baktığımız zaman İş Bankası şubesi, İşCep, Maximum İşyerim ve Maximum Mobil uygulamalarından, 0850 724 0 724 numaralı telefondan ve İşbankası İnternet Şubesinden başvuru gerçekleştirilebilir.

Peki kampanyanın şartları nelerdir? Kampanyanın temel şartı 1 Ocak- 31 Aralık 2022 tarihleri arasında İşCep uygulamasında bulunan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması ile ilk defa İş Bankası müşterisi olan, aynı ay içerisinde Bankamatik Kartı ya da İş Bankası kredi kartı başvurusunda bulunan kişiler faydalanabilecek. Kampanya doğrultusunda başvurusu yapılan İş Bankası ile kart başvuru tarihinden itibaren ayın sonuna kadar tek seferde 200 TL ve üstü yapılan alışverişlerde 200 TL MaxiPuan kazanarak kampanyadan yararlanabilecek.

Öte taraftan İş Bankası kampanyası kapsamında yapılan alışverişlerin satın alınan ürünlerin iadesi ya da iptal edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar da geri alınacaktır. İşCep uygulamasından hesap açan kişileri 200 TL MaxiPuan kazanıyor dedik. Peki bu MaxiPuanlar nedir? MaxiPuan benzin istasyonlarında, marketlerde ya da herhangi bir şey satın almada kullanılan TL yerine geçen paradır. Herhangi bir alışveriş yapıldığında kredi kartında ya da banka kartında puanlar birikebilir. Biriken bu puanlar ile alışveriş yapılabilir. Müşterinin hesabına TL olarak değil de puan olarak yansıyacak. Ancak o biriken puanlar da alışveriş yapılabilir. Dolayısı ile İş Bankasının başlatmış olduğu bu kampanyadan 31 Aralık 2022 tarihine kadar yararlanılabilecek.