İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in Yakılması Bilecik'te Protesto Edildi

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in Yakılması Bilecik'te Protesto Edildi
Atatürk Parkı önündeki protesto gösterisinde basın açıklamasını Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Yönetim Kurulu Eğitim Başkanı Halil İbrahim Şener yaptı.İslami değerlere ve Müslümanlara saldırıların sadece İsveç’te...

Atatürk Parkı önündeki protesto gösterisinde basın açıklamasını Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Yönetim Kurulu Eğitim Başkanı Halil İbrahim Şener yaptı.

İslami değerlere ve Müslümanlara saldırıların sadece İsveç’te olmadığını ifade eden Şener, saldırıyı lanetlediklerini ve şiddetle kınadıklarını dile getirdi.

Hindistan, İsrail, Kanada, Fransa ve Doğu Türkistan'da da İslam ve Müslümanlara karşı benzer eylemlerin yapıldığını söyleyen Şener, "Hindistan’da iktidardaki Halk Partisi yetkilileri, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e hakaret içerikli ifadeler kullanılıyor, İsrail’de, Mescid-i Aksa’da ibadet eden Müslümanlar katlediliyor, Kanada’da camiden çıkan cemaate ateş ediliyor, Fransa’da başörtüsü takan kadınlar tartaklanıyor ve hakaret ediliyor, Doğu Türkistan’da Müslümanlara işkenceler yapılıyor ve katlediliyor. Maalesef bu örnekleri saymakla bitiremeyiz." dedi.