İtalya Sokaklarına Terim Belgeselinin Afişleri Asıldı

İtalya Sokaklarına Terim Belgeselinin Afişleri Asıldı
Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim'in hayatını anlatan belgesel, 15 Eylül'de Netflix'te izleyiciler ile buluşmuştu. Uzun süredir merakla beklenen belgesel, yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü ve sosyal medyanın da gündemine...

Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim'in hayatını anlatan belgesel, 15 Eylül'de Netflix'te izleyiciler ile buluşmuştu. Uzun süredir merakla beklenen belgesel, yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü ve sosyal medyanın da gündemine oturdu. Terim belgeselinin yankıları devam ederken, bir paylaşım da Fatih Terim'in kızı Buse Terim'den geldi.

İtalya'da Terim Afişleri

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, sosyal medyayı etkin olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da 1.9 milyonu aşkın takipçisi bulunan Buse Terim, paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. İtalya sokaklarındaki Terim belgeselinin afişlerini paylaşan Buse Terim, paylaşımlarıyla kısa sürede büyük ses getirdi.

Fatih Terim İtalya'da Oldukça Popüler

Fatih Terim Milli Takım ve Galatasaray dışında İtalya'nın dev kulüplerini de çalıştırdı. İtalya'da Fiorentina ve Milan'ı çalıştıran deneyimli teknik adam, ülkede oldukça popüler bir figür. Buse Terim'im İtalya sokaklarından paylaştığı fotoğraflar da bu popülaritenin bir yansıması.