Kaftancıoğlu'ndan Edirne'ye Teşekkür Mektubu

Kaftancıoğlu'ndan Edirne'ye Teşekkür Mektubu
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 23 Haziran seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı Edirne il örgütüne teşekkür mektubu gönderdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'ya hitaben gönderdiği mektupta; 23 Haziran seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı örgüte, il milletvekilleri ve belediye başkanlarına teşekkür etti ve Kurban Bayramı'nı kutladı.

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kendisine gönderdiği mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Kaftancıoğlu'nun mektubu:

"Sevgili mevkidaşım, değerli yol arkadaşım,

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'müzün izinden giderek 'Martın sonu bahar' demiş, 'birlikte başarma' azminin bizleri aydınlık günlere ulaştıracağını hep birlikte görmüştük.

Yargı darbesiyle iptal edilen 31 Mart seçimleri sonrasında 'Her şey çok güzel olacak' diye bir kez daha yola çıktığımızda sizin, yönetici ve üyeleriyle tüm örgütümüzün, iliniz milletvekilleri ve belediye başkanlarının, hukukçuların kısacası ilinizde yaşayan ve her şeyin çok güzel olacağına inanan herkesin ve her kesimin desteği çok kıymetliydi.

23 Haziran seçimlerine verdiğiniz sonsuz destekten ötürü 16 milyon İstanbullu ve İstanbul örgütü adına şahsınızda bir kez daha herkese teşekkürlerimi sunuyor, bu vesile ile bayramınızı kutluyorum.

Dostlukla"