Kahveye Silahlı Saldırı Hakkında Valilikten Açıklama

Kahveye Silahlı Saldırı Hakkında Valilikten Açıklama
Dün Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde meydana gelen 'kahvehaneye silahlı saldırı' olayıyla ilgili Edirne Valiliği bir basın duyurusu yayınladı. Olayın ayrıntılarına yer verilen açıklamada şüpheli 4 kişinin adli makamlara çıkarılmak...

Dün Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde meydana gelen 'kahvehaneye silahlı saldırı' olayıyla ilgili Edirne Valiliği bir basın duyurusu yayınladı. Olayın ayrıntılarına yer verilen açıklamada şüpheli 4 kişinin adli makamlara çıkarılmak üzere gözaltına alındığı bildirildi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Çöpköy Mahallesi’nde 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 14.30 sıralarında E.D. isimli şahıs oğlu C.D. ve arkadaşları olan H.T., B.B. isimli şahısları yanına alarak 26 GP ... plakalı araç ile Çöpköy Mahallesinde kahvehanelerin bulunduğu mevkiye gelerek, av tüfeği ile kahvehane önünde bulunan daha önceden husumetli olduğu M.A. ve dedesi M.A.'ya doğru ateş etti. Açılan ateş sonucu M.A., dedesi M.A. ile birlikte kahvehane önünde bulunan 9 şahıs dağılan saçmalar neticesinde çeşitli yerlerinden hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Olay ile ilgili olarak yapılan titiz çalışmalar neticesinde olayda kullanılan av tüfeği ele geçirildi, olaya karışan şüpheliler E.D., C.D., H.T., B.B isimli şahıslar yakalanarak adli makamlara çıkarılmak üzere gözaltına alındı.