Kar geliyor

Kar geliyor
Çarşamba günü Trakya bölgesine kar geliyor. Hava sıcaklıkları 10 derece düşecek. Meteoroloji uyarı yaptı.Bu gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde kar yağışı bekleniyor. Edirne'de...

Çarşamba günü Trakya bölgesine kar geliyor. Hava sıcaklıkları 10 derece düşecek. Meteoroloji uyarı yaptı.

Bu gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde kar yağışı bekleniyor. Edirne'de çarşamba gününün ilk saatlerinde başlayacak olan kar yağışının gün boyunca etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Kar yağışının ardından perşembe günü soğuk hava etkili olacak. Hava sıcaklıkları 10 derece birden düşecek. Hafta sonu ise yağmur bekleniyor.

Trakya bölgesinde beklenen kar yağışlarıyla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda şunlara yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde görülecek olan kar yağışlarının yoğun (20-40 cm) olarak gerçekleşmesi beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ve tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."