Kar Kapıya Dayandı! Önümüzdeki Günlerde Kar Yağışı Bekleniyor

Kar Kapıya Dayandı! Önümüzdeki Günlerde Kar Yağışı Bekleniyor
Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, kar yağışının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Ocak ayının sonuna yaklaşılmasına rağmen henüz yurt genelinde kar yağışı etkisini göstermediği...

Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, kar yağışının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Ocak ayının sonuna yaklaşılmasına rağmen henüz yurt genelinde kar yağışı etkisini göstermediği için ne zaman kar yağacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmini açıklamaları yakından takip ediliyor.

Ne Zaman Kar Yağacak?

Meteoroloji'nin haftalık hava tahmini raporuna göre, cumartesi gününden itibaren yurdun doğusunda ve iş kesimlerinde kar yağışının etkili olması bekleniyor. Söz konusu yağışın pazar günü de devam edeceği düşünülüyor.

İstanbul'a Ne Zaman Kar Yağacak?

Kar yağışı için bekleyiş devam ediyor. Kış mevsiminin kurak geçmesi nedeniyle, kar yağışının iller bazından ne zaman etkisini göstereceği de araştırılıyor. Bu kapsamda, İstanbul'a ilişkin güncel hava tahminleri de merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, önümüzdeki bir hafta boyunca İstanbul'da kar yağışının etkili olması beklenmiyor.