Keşan'da Gazetecilik Vefa Ödülleri Töreni Yapıldı

Keşan'da Gazetecilik Vefa Ödülleri Töreni Yapıldı
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu törende, gazetecilere hiç bir zaman "kör ve nankör" olmadıklarını ifade etti.Basın mensuplarının kıymetini unutmadıklarını belirten Başkan Helvacıoğlu, "Kardeşlerimin kıymetini...

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu törende, gazetecilere hiç bir zaman "kör ve nankör" olmadıklarını ifade etti.

Basın mensuplarının kıymetini unutmadıklarını belirten Başkan Helvacıoğlu, "Kardeşlerimin kıymetini unutmadık, unutmuyoruz ve unutmayacağız. Haber peşinde koşan için de verimli haber kaynağına paha biçilmez. İyi bir basın mensubu için üreten bir yerel yönetim çok önemlidir. Takdir sizlerindir, lakin bana kalırsa, tam basına göre bir belediyeyiz. Çünkü, haber için devamlı üreten bir kaynağız." şeklinde konuştu.

Helvacıoğlu, gecede ödül alan basın mensuplarını kutlayarak meslek yaşamlarında başarı dileklerini iletti.

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Başkanı Erdoğan Demir ise Keşan basınının ne kadar büyük bir aile olduğunu hep beraber gördüklerini ilçede bir ilke de imza atarak mesleğine ömrünü adayan uzun yıllar hizmet veren gazetecilere vefa ödülleri verdiklerini ifade etti.

Tören, Keşan'da gazetecilik görevi yapan basın mensuplarına plaket takdimi ile sona erdi.