Kırklareli'nde Ramazan Denetimleri Gerçekleştirildi

Kırklareli'nde Ramazan Denetimleri Gerçekleştirildi
Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy ile Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirilen denetimlerde işletmelerdeki üretim alanlarını inceledi.Müdür Aksoy, ramazan ayı sebebi ile denetimlerin sıklaştırıldığını...

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy ile Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirilen denetimlerde işletmelerdeki üretim alanlarını inceledi.

Müdür Aksoy, ramazan ayı sebebi ile denetimlerin sıklaştırıldığını dile getirdi.

Vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşmaları için denetimlere ağırlık verildiğini kaydeden Müdür Aksoy, "Tarladan sofraya güvenilir gıdanın temini için gıda zincirinin her aşamasında, tarlada, bahçede, seralarda, üretim alanlarında olduğu kadar gıdanın işlendiği, en son tüketime sunulduğu işletmelerimizde yıl boyunca devam eden denetimlerimizi ramazan ayında da yapmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

İnsan sağlığını göz önünde bulundurduklarını kaydeden Aksoy, "Ortaya çıkabilecek olumsuzluklara karşı işletmelerimize yasal işlemlerde uygulayabiliriz. Bu gibi durumların yaşanmaması ve halkımızın sağlığı için ramazan ayı boyunca denetimlerimizi sıklaştırarak devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.