Kırkpınar'da Bir İlk

Kırkpınar'da Bir İlk
656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ilk kez ilçelerde de konserler düzenlenecek.

Bugünden itibaren başlayarak 5 gün boyunca devam edecek Kırkpınar Konserleri'ne paralel olarak ilk kez ilçelerde de konserler düzenlenecek. Edirne Merkez'de gerçekleştirilecek konserlerde Buray, İlyas Yalçıntaş, Kıraç, Aleyna Tilki, Volkan Konak, Ömür Gedik ve Derya Uluğ sahne alacak.

[irp posts="9047" name="656. Kırkpınar Konserleri Belli Oldu"]

10-16 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ilk kez ilçelerde de konserler düzenlenecek.

10 Temmuz Salı günü Lalapaşa ilçesinde Aslı Hünel ile Coşkun Sabah'ın sahne alacağı konser, saat 21.00'de pazaryeri konser alanında başlayacak.

11 Temmuz Salı günü Faruk Demir ve Derya Uluğ, Havsa ilçesinde sahne alacak. Konser saat 21.00'de terminal alanında düzenlenecek.

12 Temmuz Çarşamba günü Süloğlu ilçesinde Hüner Coşkuner konser verecek. Saat 21.00'de başlayacak olan konser Kemal Balıkesir Caddesi Atatürk Parkı önünde düzenlenecek.

13 Temmuz Perşembe günü ise Uzunköprü ilçesinde 'Gel de Aşık Olma' isimli şarkısıyla büyük beğeni toplayan Edirneli sanatçı Nesil ve usta sanatçı Suavi sahne alacak. Konser saat 21.00'de Cumhuriyet Mahallesi eski terminal konser alanında düzenlenecek. EJH