Komşusunu Öldüren Zanlı Tutuklandı

Komşusunu Öldüren Zanlı Tutuklandı
Edirne'nin Enez ilçesinde komşusunu öldüren Hasan Ordubakan tutuklandı.

Edirne'nin Enez ilçesinde komşusu 60 yaşındaki Fatmagül Karakaş'ı öldüren ve 63 yaşındaki Matem Karakaş'ı yaralayan Hasan Ordubakan (63) tutuklandı.

Ne olmuştu?

Olay, 30 Ağustos akşamı saat 20.30 sıralarında Edirne'nin Enez ilçesindeki Kırkpınar Tatil Köyü'nde meydana gelmişti. Daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Fatmagül (60) ile Matem (63) Karakaş ve Cumaziye (63) ile Hasan (63) Ordubakan çiftinin arasında kavga çıkmıştı. Fatmagül-Matem Karakaş çiftinin torunlarının bisikletle dolaşarak gürültü yapması üzerine iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönmüştü. Çıkan kavgada Hasan Ordubakan, Fatmagül Karakaş'ı karın ve göğsünden defalarca bıçaklayarak öldürmüştü. Eşinin kanlar içerisinde yığıldığını gören Matem Karakaş da Hasan Ordubakan ile Cumaziye Ordubakan çiftini dövmüştü. Bu sırada Hasan Ordubakan, Matem Karakaş'ı çenesinden bıçaklayarak yaralamıştı.

Tutuklandı

Hasan Ordubakan, Enez Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinden sonra polis gözetiminde Keşan Devlet Hastanesine sevk edilmişti. Taburcu edildikten sonra Enez İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Enez Adliyesi'ne sevk edilen Hasan Ordubakan, çıkarıldığı mahkemece "kasten insan öldürmek" suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

EDİRNEJETHABER HABER MERKEZİ