Köylerde Vatandaşı Memnun Eden Uygulama

Köylerde Vatandaşı Memnun Eden Uygulama
Edirne Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başlatılan uygulama vatandaşları memnun etti.

Edirne Merkez'e bağlı köylerde başlanan su tahsilat günleri uygulaması vatandaşı memnun etti. Edirne Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başlanan uygulama sayesinde 22 köydeki 2 bin 200 abone su faturalarını köye gelen tahsildarlara ödeyebilecek.

Köylerde su abonelerinin faturalarını ödemesini kolaylaştırmak için 'Su Tahsilat Günleri' uygulaması başlatıldı. Edirne Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğine bağlı 22 köydeki 2 bin 200 abone su faturalarını köye gelen görevli tahsildarlara ödeyebiliyor. Birlik Müdürü Ali Eraslan; vatandaşın kent merkezine gelmesine gerek kalmadan, yol parasından tasarruf etmelerini sağladıklarını belirterek: "Amacımız hem vatandaşı köyünde ziyaret etmek, hem su tahsilatlarını yapmak hem de vatandaşımızla daha etkin bir şekidle görüşerek sorunları yerinde görmek suretiyle tespitlerini sağlamak." dedi.

Su tahsilatının gerçekleştirildiği Eskikadın Köyü Muhtarı Şevket Akkurt ve köye gelen görevlilere faturalarını ödeyen vatandaşlar uygulamanın köy halkı için faydalı olduğunu, ödeme için şehir merkezine gitmek zorunda kalmadıklarını ve faturalarını zamanında ödeyebildiklerini söylediler.