Kuvvetli sağanak yağış geliyor

Kuvvetli sağanak yağış geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı, kuvvetli sağanak yağış geliyor. Marmara Bölgesinde 2 gün boyunca yağışlı ve serin havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları 8 ila 10 derece düşecek.Meteoroloji Genel Müdürlüğü...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı, kuvvetli sağanak yağış geliyor. Marmara Bölgesinde 2 gün boyunca yağışlı ve serin havanın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları 8 ila 10 derece düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmi nve Erken Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'nın içerisinde bulunduğu bölgenin 08 Ekim 2020 Perşembe sabah saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen alçak basınç merkezi ve buna bağlı cephe sistemi ile birlikte 2 gün sürecek yağışlı ve serin havanın etkisi altına gireceğinin tahmin edildiği bildirildi.

Yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görüleceği, perşembe günü Marmara Bölgesinin tamamında kuvvetli olması bekleniyor. Yağışlı sistemle birlikte bölgemizde sıcaklıkların 8 ila 10 derece düşeceği tahmin ediliyor. Güney ve güneybatı yönlerden perşembe günü bölgede kuvvetli rüzgar bekleniyor. Yağışlı sistemin cuma günü bölgede yağışlara sebep olduktan sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE HAVA TAHMİNİ

07 Ekim Çarşamba günü parçalı bulutlu, 19-31 derece.

08 Ekim Perşembe günü kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı 20-22 derece.

09 Ekim Cuma günü sağanak yağışlı, 16-20 derece.

10 Ekim Cumartesi günü az bulutlu, 15-24 derece.