Mansur Yavaş Aday Mı? Mansur Yavaş Adaylıkla İlgili Mesaj Verdi

Mansur Yavaş Aday Mı? Mansur Yavaş Adaylıkla İlgili Mesaj Verdi
2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin AK Parti,  MHP ve BBP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı ile  CHP,  İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve GELECEK'ten oluşan Millet İttifakı'nın arasında geçeceği...

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin AK Parti,  MHP ve BBP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı ile  CHP,  İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve GELECEK'ten oluşan Millet İttifakı'nın arasında geçeceği öngörülüyor.

Cumhur İttifakı uzun zamandır adayının  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtirken,  Altılı Masa olarak adlandıran Millet İttifakı'nın 30 Ocak 2023 tarihinde adayını duyurması bekleniyor. Uzun zamandır yapılan anketlerde ismi öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ise aday olup olmayacağı çok sayıda kişi tarafından merak ediliyordu.

Mansur Yavaş Kılıçdaroğlu'nun İşaret Etti

Mansur Yavaş'tan adaylık konusunda bir mesaj geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı açılış ve temel atma töreninde Yavaş, dikkat çeken bir mesaj verdi.

Yavaş, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek, ''İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif edersiniz''dedi. Yavaş'ın bu sözleri adaylık sayfasını tamamen kapattığı şeklinde yorumlandı.