"Maske zorunluluğu gelebilir"

"Maske zorunluluğu gelebilir"
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, konuyu değerlendirdiklerini belirterek, Edirne'nin de maske takma zorunluluğu olan iller arasına katılabileceğini söyledi.Edirne’de şu anda trafiğe kapalı alanlarda maske takma zorunluğunun...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, konuyu değerlendirdiklerini belirterek, Edirne'nin de maske takma zorunluluğu olan iller arasına katılabileceğini söyledi.

Edirne’de şu anda trafiğe kapalı alanlarda maske takma zorunluğunun olduğunu ancak bu konuyu Edirne Valisi Ekrem Canalp ile birlikte değerlendirdiklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Zannediyorum Edirne de maske takma zorunluluğu olan iller arasına katılacaktır. Şu anda Saraçlar Caddesi, Tahmis, Çilingirler, Balıkpazarı, Zindanaltı gibi trafiğe kapalı alanlar; pazar yerleri ve AVM’ler maske zorunluluğuna tabi. Maskesiz buralara girmek yasak, cezai işleme tabi." dedi.

Basın açıklamasının ardından kentin en işlek caddesi olan Saraçlar Caddesi’ni de gezen Belediye Başkanı Recep Gürkan, maske takmayan ya da maskesini düzgün takmayan vatandaşları uyararak, maskelerini takmalarını istedi.