MasterChef Eleme Adayı Kim? 24 Kasım MasterChef Eleme Potasına Kim Girdi?

MasterChef Eleme Adayı Kim? 24 Kasım MasterChef Eleme Potasına Kim Girdi?
MasterChef yarışması bu akşam da TV8 ekranlarında seyircisiyle buluştu. Yarışmada oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adaylarının kimler olduğu araştırılmaya başlandı. Özellikle yarışmayı izlemeye vakti olmayan kişiler...

MasterChef yarışması bu akşam da TV8 ekranlarında seyircisiyle buluştu. Yarışmada oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adaylarının kimler olduğu araştırılmaya başlandı. Özellikle yarışmayı izlemeye vakti olmayan kişiler araştırma yapmaya başladı. Peki, MasterChef eleme adayı kim? 24 Kasım MasterChef eleme potasına kim girdi?

24 Kasım MasterChef eleme adayları kim? TV8 ekranlarının en çok seyredilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye bu sezon da seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. MasterChef yeni bölümü bu akşam yayınlandı. Yayınlanan yeni bölümün ardından yarışmacılar haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarıştılar. Takım oyununu kırmızı takım kazandıktan sonra mavi takım ile dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 24 Kasım MasterChef eleme potasına kim girdi?

MasterChef Eleme Adayları Kim?

MasterChef eleme adayları belli oldu. MasterChef bu akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kazanan Kıvanç olarak karşımıza çıktı. Diğer yarışmacılar tarafından yapılan oylamalardan sonra da ikinci eleme adayı ise Gamze olarak belirlendi.

MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef bu akşam ki bölümde dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi. Kırmızı takımın takım oyununu kazanmasının ardından mavi takım arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. MasterChef dokunulmazlık oyununu Kıvanç kazandı.