Medipol Global Dünyaya Yayılmaya Devam Ediyor

Medipol Global Dünyaya Yayılmaya Devam Ediyor
Başçarşı'da bulunan temsilciliğin açılışına Medipol yetkilileri, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği temsilcileri, Bosna Hersek'teki Türk kurum ve kuruşlarının yöneticileriyle davetliler katılım gösterdi.Medipol Global...

Başçarşı'da bulunan temsilciliğin açılışına Medipol yetkilileri, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği temsilcileri, Bosna Hersek'teki Türk kurum ve kuruşlarının yöneticileriyle davetliler katılım gösterdi.

Medipol Global Uluslararası Pazarlama ve İş Geliştirme Yöneticisi Ali Sabri Öğüt, ülkenin en büyük üniversite hastanesi olarak hizmet verdiklerini, 62 branşta son teknoloji cihaz envanteri ve tecrübeli doktor kadrolarıyla iddialı olduklarını dile getirdi.

'Değerlendirmeyi Ücretsiz Sunuyoruz'

Öğüt, 1321 yatak kapasiteleri ve 800'ü aşkın hekim kadrolarıyla dünyada yapılabilen son teknoloji bütün tedavileri uygulayabildiklerini kaydederek, "Bosnalılar tedavileri için ofisimize direkt başvurup 1 saat 50 dakika uçak mesafesinde İstanbul'da Medipol'e gelip tedavi olabilirler. Hastaların raporlarını alıp ikinci görüş olarak değerlendirmeyi ücretsiz sunuyoruz. Bunu bir sağlık danışmanlığı olarak adlandırıyoruz." şeklinde konuştu.

Bosna Hersek'te bulunan doktorların kendi üniversite hastanelerine eğitim programlarına gelebileceklerini belirten Ali Sabri Öğüt, "35 dilde hizmet verebiliyoruz. A'dan Z'ye sağlık hizmeti sunuyoruz. Hastalarımızı havalimanından alıp tedavilerini uygulayıp beş yıldızlı otel konforunda daha sonra tekrar havalimanına teslim ediyoruz. Her yıl 40 bini aşkın yabancı hastaya hizmet veriyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu tip temsilcilik ofislerimizi çoğaltarak bu sayıları yukarı doğru çekmeyi hedefliyoruz." dedi.

Temsilcilik çalışanları gelen misafirlerin sorularını yanıtlayarak çalışmalar hakkında bilgi verdi.