Merakla Beklenen Aldatmak Dizisinin Fragmanı Yayınlandı

Merakla Beklenen Aldatmak Dizisinin Fragmanı Yayınlandı
Yeni sezonda iddialı ve özgün yapımlar ile seyircilerin karşısına çıkmak için çalışmalar yapan Atv, geçtiğimiz haftalarda Aldatmak dizisini duyurmuştu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizinin fragmanı yayınlandı.Aldatmak...

Yeni sezonda iddialı ve özgün yapımlar ile seyircilerin karşısına çıkmak için çalışmalar yapan Atv, geçtiğimiz haftalarda Aldatmak dizisini duyurmuştu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizinin fragmanı yayınlandı.

Aldatmak 1. Bölüm Fragmanı İzle

Atv, Aldatmak dizisinin ilk bölüm fragmanını yayınladı. Bir süredir merakla beklenen dizinin fragmanını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Aldatmak Dizisinin Konusu

Bir aile mahkemesinde hakim olarak görev yapan Güzide, meslek yaşamı boyunca pek çok ailenin yaşamında olumlu etki bırakmıştır. Ailesiyle de örnek bir yaşamı olduğunu düşünen Güzide, tesadüf sonucu farkına vardığı olay sonrası, aile saadetinin sadece görünüşten ibaret olduğunu anlar.

Aldatmak Oyuncuları

Gelecek hafta ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Feyza Sevil Güngör, Yusuf Çim ve Cem Bender gibi pek çok isim yer alıyor.

Aldatmak Ne Zaman Yayınlanacak?

Aldatmak dizisi 22 Eylül Perşembe günü Saat 20.00'de Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.