Meral Akşener'den Kötü Haber! Hastaneye Kaldırıldı

Meral Akşener'den Kötü Haber! Hastaneye Kaldırıldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kalp ritim bozukluğu sebebi ile hastanede olduğu ve geceyi hastanede geçirdiği belirtildi.Sağlık personelleri ve parti yetkilileri, hastane önünden Akşener'in sağlık durumuna yönelik...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kalp ritim bozukluğu sebebi ile hastanede olduğu ve geceyi hastanede geçirdiği belirtildi.

Sağlık personelleri ve parti yetkilileri, hastane önünden Akşener'in sağlık durumuna yönelik açıklamada bulundu. Açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Genel Merkezdeki toplantı esnasında çarpıntı hissettiğini dile getirdi. Hepiniz biliyorsunuz, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Biz de hastaneye getirmeyi uygun gördük. Bu gece gözlem amacıyla burada tutulacak. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. Yarın taburcu edilecek. Endişe edilecek hiçbir şeyi yok. Genel Başkanımız son derece sağlıklı, herhangi bir kronik rahatsızlığı da bulunmuyor." denildi.

Evlerine Dönmelerini İstedi

Koray Aydın da hastane önünde yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız gayet iyi, dinleniyor. Doktorlar en kısa zamanda ayrılabileceğini söyledi. Başkanımızın bir ricası var, bekleyen arkadaşlar evlerine dönsün diyor." şeklinde konuştu.

Sonrasında Akşener'in doktoru da, "Sayın Genel Başkan herkese çok selam söyledi, genel durumu gayet iyi, bugün istirahat edecek. 'Herkes artık evine gitsin, aklım burada kalmasın' diyor. Sabah saatlerinde taburcu olabilir diye düşünüyoruz." dedi.

Taburcu Olması Planlanıyor

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in sağlık durumuna yönelik "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e Ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener’i hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, hastane çıkışı, "Üzücü bir haber aldık ve hemen geldik ve İYİ Partinin yetkilileri ile görüştüm . Sayın genel başkanın durumunu sorduk ve hekim arkadaşlar bilgi verdiler. Çok şükür şimdilik herhangi bir sorun yok dinlenmekte kendisi umarım yarın taburcu olacak. Dolayısıyla ben İYİ Partiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın Genel Başkana da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarız kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur ve taburcu olur.  Hekim arkadaşlar önemli bir şey olmadığını ama dinlenmesi gerektiğini söylediler. Sizlerde takdir edersiniz ki yoğun bir siyaset gündemi var. bizi bekleyen bu gündemden kaçınma şansımızda yok. Doktorlar kendisiyle görüşmemize izin vermiyor ve doğruda olmaz." diye konuştu.