Merve Özbey Doğum Sonrası Bebeğinin İlk Fotoğrafını Paylaştı

Merve Özbey Doğum Sonrası Bebeğinin İlk Fotoğrafını Paylaştı
Ünlü şarkıcı Merve Özbey, 2020 yılında iş adamı Kenan Koçak ile dünya evine girdi. Geçen yıl ilk çocukları Elif Özüm'ü kucağına alan çift, geçtiğimiz günlerde ikinci çocukları Emir'in doğumuyla büyük mutluluk yaşadılar....

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, 2020 yılında iş adamı Kenan Koçak ile dünya evine girdi. Geçen yıl ilk çocukları Elif Özüm'ü kucağına alan çift, geçtiğimiz günlerde ikinci çocukları Emir'in doğumuyla büyük mutluluk yaşadılar. Doğum sonrası sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımı yapan Özbey, Emir ile ilk fotoğrafını paylaştı.

''Bütün Dünyam Bu''

Başarılı şarkıcı Merve Özbey'in Instagram'da, 1.7 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla dikkat çeken Özbey, son gönderisinde eşi, kızı ve yeni doğan oğlu ile birlikte yer aldığı bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Merve Özbey paylaşımında ''Bazılarının yüreğe iyi gelen bir yanı vardı, armağan gibiydiler... İyi ki! İyi ki! Bütün dünyam bu!'' ifadelerine yer verdi.

On Binlerce Beğeni Geldi

Merve Özbey'in aile pozu, takipçilerinden büyük beğeni topladı. Söz konusu paylaşım çok kısa sürede on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.