Meteoroloji Edirne İçin Kuvvetli Yağış Uyarısında Bulundu

Meteoroloji Edirne İçin Kuvvetli Yağış Uyarısında Bulundu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile aralarında Edirne'nin de yer aldığı 10 il için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Yapılan açıklamada İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir,...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile aralarında Edirne'nin de yer aldığı 10 il için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Yapılan açıklamada İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ve Edirne'nin güneyinde kuvvetli yağış beklendiği belirtildi.

Metrekareye 50 Kg Yağış Düşebilir

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Ağustos sabah 06.00'da başlaması beklenen yağış gece 00.00'a kadar devam edecek. MGM'nin açıklamasına göre yağışın Edirne'nin güneyinde yerel olarak kuvvetli olması ve metrekareye 21 - 50 kg arası yağış düşmesi bekleniyor.

Sel Riskine Karşı Uyarı Yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 31 Ağustos günü Edirne'de yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, ağaç ve direklerin devrilmesi ve ulaşımdaki aksamalar gibi olumsuz durumlara karşı vatandaşların dikkatli olması için uyarılar yapıldı.