Meteorolojiden fırtına uyarısı!

Meteorolojiden fırtına uyarısı!
Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan uyarıya göre çarşamba günü Marmara'nın batısında fırtına, perşembe günü Marmara genelinde...

Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan uyarıya göre çarşamba günü Marmara'nın batısında fırtına, perşembe günü Marmara genelinde kuvvetli fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan 25 Şubat 2020 tarih ve 18 numaralı uyarıda; yarın (çarşamba) Güney ve Güneybatı yönlerinden esecek olan rüzgarın öğle saatlerinden itibaren Marmara'nın batı kesimlerinde (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ çevreleri ile zamanla akşam saatlerinden itibaren İstanbul çevrelerinde) fırtına (60-75 km/saat); perşembe günü ise bölge genelinde (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya illerinde) kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi. Açıklamanın devamında çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

EDİRNE HAVA DURUMU Çarşamba günü parçalı bulutlu en düşük 7, en yüksek 19 derece; Perşembe günü yağmurlu en düşük 12, en yüksek 17 derece; Cuma günü yağmurlu en düşük 1, en yüksek 14 derece; Cumartesi günü çok bulutlu en düşük 3, en yüksek 12 derece.