Mezunlardan Çocuklara Anlamlı Hediye

Mezunlardan Çocuklara Anlamlı Hediye
Edirne'de 103 yıldır çeşitli isimlerle faaliyet gösteren Anadolu Öğretmen Lisesi mezunlarının katkılarıyla 'Eköl Kardeşliği Parkı' hizmete açıldı.

Edirne'de 103 yıldır çeşitli isimlerle faaliyet gösteren Anadolu Öğretmen Lisesi mezunlarının katkılarıyla 'Eköl Kardeşliği Parkı' hizmete sunuldu. 'Eköl' ismi, lisenin eski isimlerinden biri olan 'Edirne Kız Öğretmen Lisesi'nin baş harflerinden meydana geliyor.

Edirne Kız Muallim Mektebi, Edirne Kız Öğretmen Okulu, Edirne Kız Öğretmen Lisesi ve Edirne Anadolu Öğretmen Lisesi adı altında faaliyet gösteren lise mezunları 103. yıllarında Edirne'nin çocuklarını unutmadı. Kocasinan Mahallesi'ndeki boş bir alan için çocuk oyun grubu alarak katkı sağlayan mezunlara, Edirne Belediyesi de parkın düzenlemesini yaparak destek verdi.

Parkın açılışına katılan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, "Anadolu Öğretmen Lisesi Mezunları gönüllü oldu, park yaptılar. Edirne'ye her geldiklerinde 'Eköl Kardeşliği Parkı'nı ziyaret edecekler. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Katkılarından dolayı Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu'na, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Avcı'ya, Park ve Bahçeler Müdürü Gökhan Göç'e plaket takdim eden mezunlar; Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a da teşekkürlerini sundu.

EJH