Minik Güreşçilerden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Minik Güreşçilerden Başkan Gürkan'a Ziyaret
Bolu’da düzenlenen Minik Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı gösteren AZ 81 Spor Kulübü Güreşçileri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret ettiler.Edirne’de faaliyet gösteren AZ 81 Spor Kulübü...

Bolu’da düzenlenen Minik Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı gösteren AZ 81 Spor Kulübü Güreşçileri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret ettiler.

Edirne’de faaliyet gösteren AZ 81 Spor Kulübü Güreşçileri, 4-6 Haziran tarihlerinde Bolu’da düzenlenen Minik Bayanlar Türkiye Şampiyonası’na katılarak büyük başarı gösterdiler.

AZ 81 Kulüp Başkanı Rıza Ürkütçü, Antrenör Aziz Özcan, Fatma Posta ve güreşçiler, başarılarında büyük katkısı olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Katkılarından dolayı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Rıza Ürkütçü, "Sayın Başkanımız Recep Gürkan’ın bizlere verdiği destek çok önemli. Katıldığımız yarışmada 40 kiloda Melda Dernekçi birinci, 57 kiloda Sümeyye Aprin ikinci, 48 kiloda Ecem Sandıklar üçüncü 52 kiloda Saliha Aprin üçüncü, 72 Kiloda Gülsenur Başparmak ikinci olarak büyük bir başarıya imza attık." dedi.

Minik güreşçileri kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Çocukların sporla uğraşması bizler için çok önemli. Edirne Belediyesi olarak sanata, kültüre ve spor çok önem veriyoruz. Çocuklarımızın da sanatla, kültürle ve sporla yoğrulmasını istiyoruz. Edirne Belediyesi olarak, spora verdiğimiz destek devam edecek." dedi.

minik bayan güreşçiler