Miniklerden Ziyaret

Miniklerden Ziyaret
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haftası'nda Atatürk'ü daha yakından tanımak isteyen Edirne Çocuk Gelişim Atölyesi'ndeki minik öğrenciler Edirne Belediyesi'nde bulunan Atatürk Odası'nı ziyaret etti.Edirne'de faaliyet gösteren ve okul...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haftası'nda Atatürk'ü daha yakından tanımak isteyen Edirne Çocuk Gelişim Atölyesi'ndeki minik öğrenciler Edirne Belediyesi'nde bulunan Atatürk Odası'nı ziyaret etti.

Edirne'de faaliyet gösteren ve okul öncesi çocukların eğitim gördüğü Edirne Çocuk Gelişim Atölyesi'ndeki minik öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haftası nedeniyle Edirne Belediyesi'ni ziyaret etti.  İlk olarak Atatürk Odası'nı gezen minikler, öğretmenlerin verdiği bilgiler ışığında Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü daha yakından tanıma imkanı buldular. Belediye Meclis Salonunu da gezen öğrenciler, daha sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret ettiler.

Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Başkan Gürkan'ın 'En büyük Türk kim?', 'Türkiye Cumhuriyetini kim kurdu?' gibi sorularına minik öğrenciler hep bir ağızdan 'Atatürk' diye cevap verdi.

Miniklerle keyifli zaman geçiren Başkan Gürkan, kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocuklara çikolata ikram etti.