Motorin Fiyatlarına Sabah Müjdesi! Bu Gece Yarısından İtibaren Tekrar İndirim Yolda

Motorin Fiyatlarına Sabah Müjdesi! Bu Gece Yarısından İtibaren Tekrar İndirim Yolda
Son dönemde pandeminin devam eden etkileri ve Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar sürüyor. Petrol fiyatlarında ve döviz kurlarında yaşanan dalgalanma akaryakıt fiyatlarını sürekli etkiliyor....

Son dönemde pandeminin devam eden etkileri ve Rusya - Ukrayna savaşı nedeniyle brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar sürüyor. Petrol fiyatlarında ve döviz kurlarında yaşanan dalgalanma akaryakıt fiyatlarını sürekli etkiliyor. Bu sabah itibariyle motorine yeniden indirim müjdesi geldi! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Detaylar haberimizde sizlerle...

Koronavirüs pandemisinin etkileri ve Rusya-Ukrayna savaşının küresel ölçekte petrol fiyatlarını hızla yukarı çekmesi sonrası akaryakıt fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Son günlerde brent petrolün varil fiyatında yaşanan düşüş ülkemizde akaryakıt fiyatlarını aşağı çekiyor.

Dün gece yarısından itibaren geçerli olan 82 kuruşluk indirimin ardından bu gece yarısından itibaren (28 Kasım Pazartesi'yi 29 Kasım Salı gününe bağlayan gece) motorinin litre fiyatında yeniden 82 kuruşluk indirim bekleniyor.

Motorine 82 Kuruş İndirim Müjdesi

Sabah saatlerinde gelen indirim müjdesine göre; bu gece yarısından itibaren Motorinin litre fiyatına 82 kuruş indirim gelecek. Böylece İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23,02 TL'ye düşmüş olacak.

Güncel akaryakıt fiyatlarına göre gelecek indirimin ardından İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23,02 liraya, Ankara'da ise 23,16 liraya düşecek.

Benzinli Araç Sahiplerine Kötü Haber

Motorine gelen peş peşe indirimlere rağmen benzinin litre fiyatında herhangi bir indirim beklentisi şuan için bulunmuyor.

Brent Petrol 81,2 Dolar Seviyesinde

Kasım ayı başında 96 dolar seviyelerini gören brent petrolün varil fiyatı, an itibariyle 81,20 dolar seviyesinden işlem görüyor. 11 ayın en düşük seviyesini gören brent petrol, ülkemizde akaryakıt fiyatlarında indirimleri peş peşe tetikliyor.