Motosiklet Kazası Geçiren Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama

Motosiklet Kazası Geçiren Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama
Önceki pazartesi kızı Banu Ilıcalı ile motosiklet kazası geçiren medya patronu Acun Ilıcalı, tedavisi bitince hastaneden taburcu oldu.Ameliyatı gerçekleştirilen Acun Ilıcalı'nın koluna platin takıldı. Hastaneden yürüyerek...

Önceki pazartesi kızı Banu Ilıcalı ile motosiklet kazası geçiren medya patronu Acun Ilıcalı, tedavisi bitince hastaneden taburcu oldu.

Ameliyatı gerçekleştirilen Acun Ilıcalı'nın koluna platin takıldı. Hastaneden yürüyerek çıkan Ilıcalı, “Dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın bizi kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızımla beraber talihsiz bir kaza yaşadık. Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus." şeklinde konuştu.

Ne Olmuştu?

İstanbul Sarıyer'deki Kemerburgaz Caddesi’nde yaşanan motosiklet kazasında ters yönde giden hafif ticari araç, Acun Ilıcalı’nın kullandığı motosiklete çarpmış, kazada Ilıcalı ve motosikletteki kızı Banu Ilıcalı Ceyhun hafif yaralanmıştı. İkili daha sonra sağlık ekiplerince ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına altına alınmıştı.