Muhtarlar İftarda Buluştu

Muhtarlar İftarda Buluştu
Edirne Muhtarlar Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Edirne Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı, muhtarlar ve eşleri katıldı.

Edirne Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, muhtarlarla bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken; Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, muhtarların demokrasinin gerçek temsilcisi olduğunu söyledi.

Muhtarların herhangi bir partiye bağlı olmadan doğrudan seçilerek göreve geldiğini anlatan Gürkan: "Bizler bir partinin temsilci olarak halkın karşısına çıkıyoruz. Parti olmasa seçilmek o kadar kolay değil. Sizler ise doğrudan seçilerek göreve geliyorsunuz. Demokrasinin tam olarak yaşandığı seçim Türkiye’de sadece ve sadece muhtar seçimleridir. Muhtar seçimleri dışında başka bir seçim yok; ne belediye başkanı ne milletvekili ne de diğerleri. Yerel yönetimlerle muhtarların ilişkileri sonsuza kadar sürecek bir ilişki. Hepimizin hedefleri var. Bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz." dedi. EJH