Nesrin Cavadzade Verdiği Pozlara Akıl Sır Ermiyor!

Nesrin Cavadzade Verdiği Pozlara Akıl Sır Ermiyor!
Rol aldığı dizi ve filmlerle, güzelliğiyle, fit görünümüyle ve özel hayatıyla her zaman dikkat çeken isimlerden biri olmayı başaran güzel oyuncu Nesrin Cavadzade kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Sevgilisi var mı? Başarılı...

Rol aldığı dizi ve filmlerle, güzelliğiyle, fit görünümüyle ve özel hayatıyla her zaman dikkat çeken isimlerden biri olmayı başaran güzel oyuncu Nesrin Cavadzade kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Sevgilisi var mı? Başarılı oyuncu ile ilgili merak edilen bu soruların cevapları detaylarıyla birlikte haberimizde yer alıyor.

Nesrin Cavadzade Biyografi

30 Temmuz 1982 yılında Azerbaycan Bakü’de dünyaya gelen Nesrin Cavadzade; 170 boyunda ve 47 kilogram. Azerbaycan'dan 11 yaşında ayrılan Cavadzade, İstanbul’da yaşamaktadır ve oyunculuk yapmaktadır. Türkçe bilmediği için Türkiye’de okula başlayan ve kısa sürede Türkçeyi öğrenen başarılı oyuncu, iyi derecede İngilizce ve Rusça bilmektedir. Bilim insanı Mirmemmed Cavadzade’nin torunu olan Nesrin Cavadzade, lise yıllarında tiyatro ile ilgilenmiştir. Lise eğitimini başarı ile tamamlayan Nesrin Cavadzade üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde tamamlamıştır. Üniversite eğitiminden sonra oyunculuğa iyice merak salan güzel oyuncu, 2 sene boyunca profesyonel oyunculuk eğitimleri almıştır.

İlk ekran deneyimini ‘Yersiz Yurtsuz’ dizinde başrol olarak yaşayan Cavadzade, oyunculuğu ile oldukça sevilmiş ve pek çok yapımda kendine yer bulmuştur. Pek çok sinema filmi ve dizi de rol alan Nesrin Cavadzade, Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘Yasak Elma’ adlı dizide beraber rol aldığı Gökhan Alkan ile sevgili olmuş ve evlilik kararı almıştır. Fakat Nesrin Cavadzade sevgilisi Gökhan Alkan ile ilişkilerini evliliğe taşıyamadan ayrılmışlardır.

Nesrin Cavadzade'nin Aldığı Bazı Ödüller

2014 - 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En iyi kadın oyuncu ödülü- Kuzu

2009 - 20.Ankara Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu- Dilber'in Sekiz Günü

2008 - 3.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali - En İyi Kadın Oyuncu- Dilber'in Sekiz Günü

Nesrin Cavadzade'nin Oynadığı Bazı Filmler ve Diziler

2019 - Cemil Şov (Sinema Filmi)

2019 - Aşk Tesadüfleri Sever 2 (Sinema Filmi)

2019 - Yasak Elma (Tv Dizisi)

2017 - Bizim Hikaye (Tv Dizisi)

2017 - Fi (Puhu Tv)

2015 - Son Mektup (Sinema Filmi)

2012 - Derin Nefes Al (Kısa Film)

2011 - Yangın Var

2010 - Acı

2009 - Gitmek: Benim Marlon ve Brandom

2008 - Dilber'in Sekiz Günü

2007 - Pazar - Bir Ticaret Masalı

2007 - Yersiz Yurt