Nilay Dinç 2023 İçin Ne Diyor? Ünlü Astrolog 28 Şubat'a Dikkat Çekti

Nilay Dinç 2023 İçin Ne Diyor? Ünlü Astrolog 28 Şubat'a Dikkat Çekti
Ünlü astrolog Nilay Dinç sosyal medya hesabından yaptığı öngörüler ile gündem oldu. Nilay Dinç, öngörülerinde 28 Şubat 2023 tarihine dikkat çekti ve tüm takipçilerine uyarıda bulundu.Ünlü astrolog Nilay Dinç, sevilerek...

Ünlü astrolog Nilay Dinç sosyal medya hesabından yaptığı öngörüler ile gündem oldu. Nilay Dinç, öngörülerinde 28 Şubat 2023 tarihine dikkat çekti ve tüm takipçilerine uyarıda bulundu.

Ünlü astrolog Nilay Dinç, sevilerek takip edilmeye devam ediyor. Astrolog Dinç, yeni öngörüleri gündeme geldi. Ünlü astrolog, öngörülerinin içinde 28 Şubat 2023'e dikkat çekti.

Peki astrolog Nilay Dinç'in 28 Şubat 2023 ile ilgili öngörüsü ne? İşte detaylar...

Dinç Twitter hesabı üzerinden 2023 yılı için yaptığı öngörüleri paylaştı.

'Tarihe Derin Bir Not Yazılacak'

"Bu tarihi not edin" diyen astrolog Dinç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "28 Şubat 2023’de Satürn ve Plüton 29 derecede olacak.  -+ 15 gün içinde öyle olaylar olacak ki, tarihe derin bir not yazılacak. 11 Şubat haftası büyük ifşalar başlayacak, 28 Şubat ve sonrası yer yerinden oynayacak" ifadelerine yer verdi.

Nilay Dinç'in 22 Ekim'de yaptığı paylaşımı da dikkat çekmişti. Dinç'in o paylaşımındaki ifadeleri şu şekildeydi:

"25 Ekim Salı günü 2 derece Akrep burcunda parçalı Güneş tutulması meydana gelecek. Etkisi 6 ay sürecek olup 124. Saros döngüsünde olacak. Bu nedenle Plüton etkisi içinde girip deprem, patlama, yangın ve terör saldırılarına dikkat etmek gerekir."