Öğretmenlere Tombik Oyununu Öğretiyor

Öğretmenlere Tombik Oyununu Öğretiyor
Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu Teşkilat Genel Sekreteri fatih ormancı, tombik oyun grubu, yardımcı oyun liderlik ve aday oyun hakemliği konusunda seminer verdi.

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) Teşkilat Genel Sekreteri Fatih Ormancı, Tombik Oyun Grubu, Yardımcı Oyun Liderlik ve Aday Oyun Hakemliği Konusunda Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi'nde seminer Verdi.

Herkesin katılabileceği ve sonunda sertifika verilecek olan seminer lisenin konferans salonunda gerçekleşti. ÇOSKK, Teşkilat Genel Sekreteri Fatih Ormancı seminerde çeşitli vidyolardan ve tekniklerden yararlanarak katılımcılara

Konfederasyonu Teşkilat Genel Sekreteri Fatih Ormancı gazetecilere yaptığı açıklamada; “Konfederasyonu'nun amacı kültürümüzün bir parçası olan çocuk oyunlarımızı korumak ve bunları Türk spor kültürüne ait bir parça olarak dünya beden kültürüne hediye etmek.”olduğunu söyledi.

Şehirleşmenin ve teknolojinin hızının, çocukların birarada sadece yalnız kalmalarına sebep olduğunu belirten Ormancı, “Oysaki çocuklar sadece birlikte oynayarak sosyalleşmeyi oyun oynayarak öğrenebilirler bu noktada şehirleşmenin getirdiği olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için oyunlarımızı canlandırmak için yola çıktık.”dedi.