Okullar Ne Zaman Açılacak? 20 Şubat'ta Hangi İllerde Okullar Açılacak Merak Ediliyor!

Okullar Ne Zaman Açılacak? 20 Şubat'ta Hangi İllerde Okullar Açılacak Merak Ediliyor!
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili derinden etkileyen depremlerin ardından, ülke genelindeki okullarda eğitim öğretime ara verildi. Bu kapsamda, 81 ilde eğitim öğretime iki hafta ara verilirken, okulların ne zaman açılacağı...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili derinden etkileyen depremlerin ardından, ülke genelindeki okullarda eğitim öğretime ara verildi. Bu kapsamda, 81 ilde eğitim öğretime iki hafta ara verilirken, okulların ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin ve velilerin merak ettiği konuda bilgilendirmede bulundu.

Okullar Ne Zaman Açılacak?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremler 10 ilde etkili oldu. Depremin ardından tüm ülkedeki okullardan eğitime ara verildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 71 ildeki okulların 20 Şubat tarihinde açılacağını duyurdu.

10 İlde Okullar Ne Zaman Açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 71 ilde eğitim öğretim 20 Şubat'ta başlayacağını belirtirken, depremin etkili olduğu 10 ilde okulların ne zaman açılacağına da değindi. 1 Mart'a kadar 10 ilde eğitime ara verildiğin beliren Bakan Mahmut Özer, bu tarihin biraz daha ötelenebileceğini açıkladı.