Önemli Duyuru: İstanbul İçin TOKİ Kura Tarihi Belli Oldu

Önemli Duyuru: İstanbul İçin TOKİ Kura Tarihi Belli Oldu
TOKİ İstanbul kura çekimi için beklenen tarih sonunda duyuruldu. Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevki'de inşa edilen 508 adet konutun kura çekimi 30 Kasım'da yapılacak.İkinci Etap BaşladıTOKİ kura çekiminin tam 11 ilini kapsayan...

TOKİ İstanbul kura çekimi için beklenen tarih sonunda duyuruldu. Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevki'de inşa edilen 508 adet konutun kura çekimi 30 Kasım'da yapılacak.

İkinci Etap Başladı

TOKİ kura çekiminin tam 11 ilini kapsayan ikinci etabı Kilis ve Muş'la birlikte başlamıştı. Bugün itibariyle Kilis, Muş, Bingöl, Gaziantep, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Malatya ve Diyarbakır'da kuralar artık son bulacak. Böylelikle 29 bin 363 konut yeni sahibini bulurken, kuralar noter huzurunda tamamlanacak.

Üçüncü Etap 30 Kasım'da! 

Üçüncü etap kuralarının tarihini açıklayan TOKİ, resmi internet sitesi üzerinden 30 Kasım'da çekilişin başlayacağını duyurdu.

50.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında İstanbul Tuzla'da inşa ettirilen 218 adet 2+1 daire ve 290 adet 3+1 daire olmak üzere toplamda 508 adet konut, 30 Kasım'da kurayla sahiplerine dağıtılacak. 30 Kasım Çarşamba günü saat 11.00'da başlayacak olan kura ise canlı olarak gerçekleştirilecek.