Otizmli Süleyman'ın En Güzel Doğum Günü

Otizmli Süleyman'ın En Güzel Doğum Günü
Otizmli Süleyman Çalışkan, en güzel doğum günlerinden birini yaşadı.  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın bu yıl ikincisini düzenlediği Edirne'den İstanbul'a Kültür Gezilerine katılan Çalışkan'ın mutluluğu yüzüne...

Otizmli Süleyman Çalışkan, en güzel doğum günlerinden birini yaşadı.  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın bu yıl ikincisini düzenlediği Edirne'den İstanbul'a Kültür Gezilerine katılan Çalışkan'ın mutluluğu yüzüne yansıdı.  

Edirne Belediye Başkanı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geçen yıl Ramazan ayında başlatılan Edirne’den İstanbul'a Kültür Gezileri bu yılda devam etti. Ramazanın ilk 11 gününde Abdurrahman, Mithatpaşa, Barutluk, Dilaver, İstasyon, Şükrüpaşa, Kocasinan, Sabuni, Çavuşbey, Meydan ve Beyazıt Mahallelerinden 550 kişi katıldı.

İstanbul’da 1453 Panorama, Eyüp Sultan Camii, Piyer Loti, Sultanahmet Camii, Hipodrom (Sultanahmet Meydanı), Mısır Çarşısı’nı gezen Edirneliler, daha sonra Edirne dönüşünde,  Edirne Belediyesi’nin kendileri için hazırladığı iftar sofrasında oruçlarını açtılar.

Kültür gezilerine Çavuşbey Mahallesi’nde yaşayan Otizmli Süleyman Çalışkan, annesi Aynur Çalışkan ile birlikte katıldı. Gezinin düzenlendiği gün 29 yaşına giren Süleyman Çalışkan en güzel doğum günlerinden birini yaşadı.

Annesiyle birlikte İstanbul’u gezen Çalışkan’ın mutluluğu ise yüzüne yansıdı.

Gezinin ardından Edirne’de, Edirne Belediyesi tarafından Keyfzade Restoran’da hazırlanan iftara gelen Çalışkan’a yemeğini annesi besledi.

“OĞLUMUN EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ”

Otizm hastası oğlunun en güzel günlerinden birini yaşadığını ifade eden Aynur Çalışkan, “Bugün oğlumun doğum günü. 29 yaşına girdi. Oğlumun en güzel doğum günlerinden birini yaşamasına vesile olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a çok teşekkür ederim. Oğluma en güzel doğum günü hediyesini verdi.” diye konuştu.

otizmli Süleyman'ın en güzel doğum günü