Oyun Severler Dikkat! Dünyaca Ünlü Oyun Steam’e Geliyor

Oyun Severler Dikkat! Dünyaca Ünlü Oyun Steam’e Geliyor
Bildiğiniz gibi Ubisoft, kısa süre önce Steam’i terk etmişti. Fakat geçtiğimiz günlerde Steam’e yeniden dönme kararı aldı. Ubisoft tarafından Assassin’s Creed Vallaha, Anno 1800 ve Roller Champions, Steam platformunda listelenecek....

Bildiğiniz gibi Ubisoft, kısa süre önce Steam’i terk etmişti. Fakat geçtiğimiz günlerde Steam’e yeniden dönme kararı aldı. Ubisoft tarafından Assassin’s Creed Vallaha, Anno 1800 ve Roller Champions, Steam platformunda listelenecek. Ubisoft, video oyun dünyası içerisinde yer alan önemli bir platform olarak karşımıza çıkıyor.

2019 yılında video oyunlarını Steam’den çeken Ubisoft, neden çektiğini açıklamamıştı. Oyun dünyası tarafından yapılan tahminlere göre Steam’in komisyon oranları yüksek olduğu için Ubisoft, platforma para kaptırmamak adına oyunlarını çekmiş ve Epic Games Store üzerinden yayınlamıştı. Gelen son açıklamaları incelediğimizde Ubisoft tarafından Assassin’s Creed Vallaha, Anno 1800 ve Roller Champions gibi video oyunları kısa süre sonra Steam’e eklenecek.

Oyunları Farklı Kitlelere Ulaştıracağız

Ubisoft tarafından Steam’e video oyunlar eklenmesini değerlendiren Ubisoft yetkililerinden olan Jessica Roache açıklama yaptı. Jessica tarafından yapılan açıklamada:

"Ubisoft Connect aracılığıyla büyük bir oyuncu ekosistemi sağlarken, oyunlarımızı nerede olurlarsa olsunlar farklı kitlelere nasıl ulaştıracağımızı sürekli olarak değerlendiriyoruz" denildi.

Assassin’s Creed Vallaha Ne Kadar Olacak?

Ubisoft tarafından alınan karar kapsamında Steam’e eklenecek oyun fiyatlarıyla ilgili henüz bir sonuç ortaya çıkmadı. Şuanda Anno 1800, Roller Champions gibi oyunlar Steam’e eklenmedi. Assassin’s Creed Vallaha Steam’de listelendi ama fiyatı henüz açıklanmadı. 6 Aralık tarihinde çıkması beklenen oyunu eğer Steam platformundan değil de Epic Games Store’dan almak isterseniz 269 TL ödemeniz gerekir.