'Polat Alemdar'a Edirne Lokumu

'Polat Alemdar'a Edirne Lokumu
Edirneli Yeşilçam oyuncusu Levent Çakır, 20 yıl aradan sonra beyaz perdeye çıkacağı Kurtlar Vadisi Vatan filminin gala gecesine katılarak 'Polat Alemdar'a ay yıldızlı Edirne lokumu hediye etti.

Edirneli Yeşilçam oyuncusu Levent Çakır, 20 yıl aradan sonra beyaz perdeye çıkacağı Kurtlar Vadisi Vatan filminin gala gecesine katılarak nam-ı diğer Polat Alemdar'a Edirne lokumu hediye etti.

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi ve Türkiye sınırında yaşanan olayları konu edinen 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin İstanbul Beşiktaş'taki galasına katılan -sinema, tiyatro ve televizyon oyuncusu Levent Çakır, nam-ı diğer Polat Alemdar'a Edirne lokumu hediye etti.

Yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği filmin başrolünde serinin diğer filmlerinde olduğu gibi Necati Şaşmaz yer alıyor. Filmde ayrıca Edirneli oyuncu Levent Çakır da yaşlı bir köy imamını canlandırıyor. Çakır, filmdeki rolünü: "Anadolu'nun kuş uçmaz kervan geçmez bir köyünde yolu Polat ve vurucu timi ile kesişip, elindeki sınırlı imkanlarla onlara destek veren yaşlı bir köy imamı... Bu unutulmaz rolü, o gece şehit edilen 248 aziz insanın hatırasına ithafen oynadım." ifadeleriyle anlatıyor.

Filmin galasına katılan Çakır, tüm Türkiye'nin 'Polat Alemdar' ismiyle tanıdığı oyuncu Necati Şaşmaz'a özel yapım Türk bayrağı tasarımlı Edirne lokumu hediye etti. EJH