PTT 55 bin personel alımı için işaret fişeğini çaktı! Tüm şubeler için işçi alımı başladı

PTT 55 bin personel alımı için işaret fişeğini çaktı! Tüm şubeler için işçi alımı başladı
Kurumda işçi olarak çalışmak isteyenler ise başta ilanlar olmak üzere başvuru şartları hakkında bilgi almak istiyor. Özellikle 3 yıllık süreçte PTT'nin toplamda 55 bin personel alımı yapılacağı iddiası sık sık gündeme...

Kurumda işçi olarak çalışmak isteyenler ise başta ilanlar olmak üzere başvuru şartları hakkında bilgi almak istiyor. Özellikle 3 yıllık süreçte PTT'nin toplamda 55 bin personel alımı yapılacağı iddiası sık sık gündeme gelse de kurum böyle bir şeyin olmadığını üstüne basa basa belirtiyor.

https://edirnejethaber.com/genc-yasli-85-milyona-ek-para-odeme-mujdesi-belgesini-teslim-eden-pttden-parayi-kapiyor/

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) dönem dönem ufak çaplı personel alımlarıyla gündeme geliyor. Şirkette görev almak isteyenlerin sayısında bir hayli artış olduğu görülüyor. Dönem dönem postacı, şoför ve güvenlik görevlisi pozisyonlarına yüzlerce kişi istihdam ediliyor. Ancak herkesin gözü 55.000 personel alımına çevrildi. Yeni yıldan sonra personel alımının olacağı iddia edilse de bir açıklama gelmedi.

ALIMLAR DEVAM EDİYOR

PTT dönem dönem çeşitli pozisyonlara alım yapıyor ve bu minvalde 100 ila 500 arası personel alımı için ilanlarını duyuruyor.

55 BİN PERSONEL ALIMI İDDİASI

Son yıllara bakıldığında PTT'nin toplamda 55 bin personel alımı yapılacağı iddiası haber sitelerinde gündeme geliyor. Ancak böyle bir şeyin olmadığı açıklanıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Kamu haklarında yasaklanmamış olmak,

Herhangi bir suçtan hapiste yatmamış olmak,

Emekli ve diğer bir maaş almıyor olmak,

şeklindeki şartlara bakılıyor.

https://edirnejethaber.com/ptt-kimlik-karti-seri-numarasi-ayla-baslayanlara-40-bin-lira-verecek/