Roger Federer, Rafael Nadal'ı Gözyaşlarına Boğdu

Roger Federer, Rafael Nadal'ı Gözyaşlarına Boğdu
Tenis tarihinin efsane oyuncularından Roger Federer, tenis kariyerini Laver Cup’ta çiftler maçı ile sonlandırdı. Federer, vedası esnasında gözyaşlarına hakim olamazken, hem dostu hem de ezeli rakibi olan Rafael Nadal da gözyaşlarını...

Tenis tarihinin efsane oyuncularından Roger Federer, tenis kariyerini Laver Cup’ta çiftler maçı ile sonlandırdı. Federer, vedası esnasında gözyaşlarına hakim olamazken, hem dostu hem de ezeli rakibi olan Rafael Nadal da gözyaşlarını tutamadı.

İsviçreli tenisçi Roger Federer, 22 senelik profesyonel kariyerini noktalarken maç sonu gözyaşlarına engel olamadı.

'Benim İçin Dünyalara Bedel'

Federer, konuşmasında duygusal anlar yaşarken, “Tekrar olsa, her şeyi başından yine yaparım. Beni milyonlarca insan alkışladı. Bu, benim için dünyalara bedel. Herkes burada. Ailem, arkadaşlarım… Eşim, beni çok uzun bir süre önce durdurabilirdi. Ama oynamama izin verdi. Annem olmasa, burada olmazdım. Teşekkür edecek çok kişi var. Muhteşem bir geceydi, herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Laver Cup Avrupa karmasında Rafael Nadal ile çiftler maçı oynayan Federer, Jack Sock – Frances Tiafoe çiftine 4-6, 7-6, 11-9’luk setlerle 2-1 yenildi. Dünya karması bu galibiyetle Avrupa karması karşısında 2-2’lik eşitliği yakaladı.

Tenisçi Feder'in konuşması sırasında Nadal da gözyaşlarına boğuldu.