Sadece CHP ve İYİ Parti Çelenk Koydu

Sadece CHP ve İYİ Parti Çelenk Koydu
19 Mayıs'ta Atatürk Anıtı'na siyasi partilerden sadece CHP ve İYİ Parti çelenk sundu.

Milli Mücadele'nin 100'üncü yılında Edirne'de Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreninde siyasi partilerden sadece CHP ve İYİ Parti çelenk sundu. AK Parti ve MHP'nin çelenk koymaması dikkat çekti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma töreninde Atatürk Anıtı'na yalnızca iki siyasi parti çelenk sundu. CHP ve İYİ Parti çelenk sunarken AK Parti ve MHP'nin çelenk sunmaması dikkat çekti, bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Ayrıca bazı dernekler de anıta çelenk sundu.

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Cumhur İttifakını eleştirdi. Pekcanlı: "Milli mücadelenin 100. yılında Edirne'de Atamızın heykeline siyasi partilerden sadece CHP ve İYİ Parti çelenkleri konuldu. Siz istediğiniz kadar Samsun'da samimiyet görüntüsü verseniz ne olacak? Atamıza karşı ne kadar samimisiniz ortada, kimse kimseyi kandırmasın. Sizin gerçek niyetiniz Edirne'deki tablodur, Samsun'daki değil. İnsanlar artık Cumhur İttifakının samimiyetine inanmıyor." dedi.