Sağanak yağış geliyor

Sağanak yağış geliyor
Meteorolojinin son tahminlerine göre Marmara'nın batısı ile zamanla İç Ege'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.Yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden sonra etkisini artırması beklenen sağanak...

Meteorolojinin son tahminlerine göre Marmara'nın batısı ile zamanla İç Ege'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden sonra etkisini artırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa) ile zamanla İç Ege'de (İzmir, Manisa ve Aydın'ın iç kesimkleri, Kütahya ve Uşak) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Yarın (pazar günü) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması beklenen yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EDİRNE HAVA DURUMU: Pazar günü kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı 12-20 derece, Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağışlı 11-17 derece, Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlı 12-22 derece, Çarşamba günü sağanak yağışlı 9-21 derece, Perşembe günü çok bulutlu 8-22 derece.