Saraçlar'da Kurtuluş Konseri

Saraçlar'da Kurtuluş Konseri
Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 'Kurtuluş Konseri'nde ünlü sanatçı Sertab Erener sahne aldı.

Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü nedeniyle Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesinde 'Kurtuluş Konseri' düzenlendi. Binlerce kişinin izlediği konserde ünlü sanatçı Sertab Erener sahne aldı.

Kurtuluşun 94. yılı Edirne'de coşkuyla kutlandı. Gün boyu devam eden etkinlikler, ünlü sanatçı Sertab Erener'in muhteşem konseriyle son buldu. Edirne'de havanın çok soğuk olduğunu ifade eden Sertab Erener, "Ne kadar soğukmuş burası, ama siz de çok tatlısınız. Şarkılarla ısınacağız şimdi." dedi.

sertaberener25kasim1

Soğuk havaya rağmen binlerce Edirnelinin izlediği konserde Sertab Erener, en çok sevilen şarkılarından biri olan 'Zor Kadın'ı hayranlarıyla birlikte söyledi.

Konserin sonunda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adına Sertab Erener'e çiçek ve Edirnekari tablosu hediye edildi. Edirne'yi çok sevdiğini dile getiren Sertab Erener, "Havası soğuk ama insanları sıcak insanlar. Hepinizi çok seviyorum. Tekrar görüşmek üzere." dedi. EJH

sertaberener25kasim2