Sarı Çizgi Uygulaması Başlatıldı

Sarı Çizgi Uygulaması Başlatıldı
Edirne Belediyesi tarafından kentin işlek caddelerinde sarı çizgi uygulaması başlatıldı.

Edirne Belediyesi tarafından, kentin işlek caddelerinde yayaların yürüyüş alanlarının daha rahat yapılabilmesi açısından sarı çizgi uygulaması başlatıldı.

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu 52. maddesinin ikinci bendine göre semtlere göre günlük alınacak işgal harcı miktarlarını Belediye Meclisinin kararı ile doğrultusunda uygulamaya başladı.

Zabıta Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada, "Şehrimizde muhtelif yerlerde bulunan iş yerlerinin önlerine çıkartılan masa ve sandalyelerin 2464 sayılı Belediye Devlet Kanunu 52.maddesinin 2. bendine göre günlük semtlere göre alınacak işgal harcı miktarları Belediye Meclisinin kararı ile belirlenmiş olup, başta Saraçlar Caddesi, Tahmis Meydanı, Çilingirler Caddesi olmak üzere iş yerlerinin önlerine konulan masa, sandalye ve şemsiyelerin yaya geliş geçişini engellemeyecek şekilde kendilerine belirlenen alanın dışına çıkmamaları için Zabıta Müdürlüğümüzce sarı çizgi uygulaması başlatılmıştır. Kontrollerimiz düzenli olarak devam edecektir." denildi.

EdirneJetHaber Haber Merkezi