Saros Körfezi doldu taştı

Saros Körfezi doldu taştı
Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar Saros Körfezi'ne akın etti. Keşan ve Enez sahillerinde tatilci yoğunluğu yaşandı. Özellikle Erikli ve Yayla sahillerine ulaşım sağlanan yollarda yoğun araç trafiği oluşurken...

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar Saros Körfezi'ne akın etti. Keşan ve Enez sahillerinde tatilci yoğunluğu yaşandı. Özellikle Erikli ve Yayla sahillerine ulaşım sağlanan yollarda yoğun araç trafiği oluşurken tatilciler araçlarını park edecek yer bulmakta zorlandı.

Otelde konaklamak veya ev kiralamak yerine çadır kurarak ekonomik tatili tercih eden tatilcilerin sayısı çok olunca bazı bölgeler adeta çadır kente döndü. Keşan ve Enez sahillerinde ormanlık alanlara ve yol kenarlarına konuşlanan tatilciler, gecelerini çadırlarında ve araçlarında geçirdi.

Bayram tatilinin sonuna yaklaşılması sebebiyle, pazar gününden itibaren geri dönüşler başladı. Dönüş yollarında yoğunluk yaşanmaya başladı. Tatilcilerin dönüşleri pazartesi gününde de devam ediyor.

Yoğunluk yaşanan sahillerde çöp konteynerleri dolup taşarken Keşan Belediyesi, bayram boyunca Erikli, Yayla ve Danişment sahillerinde 100 kamyon çöp topladıklarını açıkladı.