Şehir dışından gelenlere test yapılacak

Şehir dışından gelenlere test yapılacak
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında önemli bir karara imza atıldı. Kırklareli'nde bazı meslek grubu çalışanları ile şehir dışından gelen vatandaşlara Covid-19 tarama testi yapılmasına karar verildi.Kırklareli...

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında önemli bir karara imza atıldı. Kırklareli'nde bazı meslek grubu çalışanları ile şehir dışından gelen vatandaşlara Covid-19 tarama testi yapılmasına karar verildi.

Kırklareli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, salgının yayılmasını önlemek amacıyla yeni kararlar aldı. İl genelinde site ve apartman genel kurul toplantılarının şubat ayı sonuna kadar ertelenmesine karar verilen toplantıda ayrıca bazı meslek grubu çalışanları ile şehir dışından gelen vatandaşlara Covid-19 tarama testi yapılmasına da karar verildi.

Kırklareli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 24 Aralık 2020 tarihli kararına göre; Kırklareli'nde faaliyet gösteren berber, kuaför, güzellik ve bakım merkezi çalışanları, kuryeleri dahil olmak üzere kargo firması çalışanları, kuryeleri dahil olmak üzere lokanta çalışanları, taksi şoförleri, şehir içi otobüslerin ve işçi servislerinin şoförleri, Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri ve şehir dışından Kırklareli'ne gelen kişilere yönelik koronavirüsle mücadele kapsamında Covid-19 tarama testi yapılacak.