Selimiye Esintileri Sergisi

Selimiye Esintileri Sergisi
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından, TÜBAP 2012/17 no'lu proje kapsamında, Edirne Belediyesi'nce organize edilen "Selimiye Esintileri"...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından, TÜBAP 2012/17 no'lu proje kapsamında, Edirne Belediyesi'nce organize edilen "Selimiye Esintileri" adlı resim sergisinin açılışına katıldı.

Sergide 30'a yakın resim,sanatsever Edirne halkı ile buluştu.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptığı konuşmada ''Edirne Belediyesi ve Trakya Üniversitesi Resim-İş Eğitim Bölümü ile ortaklaşa düzenlediğimiz sergide görüyorum ki genç kardeşlerimiz çok güzel resimler yaptılar. İlerleyen zamanlarda müzik, tiyatro ile ilgilide üniversitemizle ortaklaşa yürüteceğimiz projelerimiz olacak mesala şehrimizin bir çok yerinde üniversitemizin bir tiyaro grubu gösterilerde bulunacak. Sanat ile Edirne halkımızın ve üniversitemizin köprüsünü oluşturmak istiyoruz. Sergide emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.