Şemsiyeleri hazırlayın, yağmur geliyor

Şemsiyeleri hazırlayın, yağmur geliyor
Meteoroloji, 5 günlük hava tahminlerini yayınladı. Edirne hava durumuna göre, hafta sonundan itibaren kentte yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Sıcaklıklar ise bu seviyelerde devam edecek.Meteoroloji Genel Müdürlüğü...

Meteoroloji, 5 günlük hava tahminlerini yayınladı. Edirne hava durumuna göre, hafta sonundan itibaren kentte yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Sıcaklıklar ise bu seviyelerde devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayınlanan son hava tahmini raporlarına göre, cuma gününden itibaren Edirne'de yağışlı hava etkisini gösterecek. Sıcaklıklar mevsim normallerinde seyretmeye devam ederken, yağışlı havanın hafta sonu boyunca ve önümüzdeki hafta da etkili olması bekleniyor. Meteoroloji tahminlerine göre, önümüzdeki bir hafta boyunca Edirne'de sağanak yağış bekleniyor.

EDİRNE HAVA DURUMU - 5 GÜNLÜK TAHMİN

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün, Edirne için 5 günlük hava tahmini şöyle:

08 Ekim Cuma günü sağanak yağışlı 12/21 derece, 09 Ekim Cumartesi günü sağanak yağışlı 12/18 derece, 10 Ekim Pazar günü sağanak yağışlı 11/21 derece, 11 Ekim Pazartesi günü sağanak yağışlı 13/20 derece.