Sessiz Sedasız Uygulandı... Twitter'a Yeni Özellik Geldi!

Sessiz Sedasız Uygulandı... Twitter'a Yeni Özellik Geldi!
Twitter'ı satın aldığından beri platformda köklü değişiklikler yapmaya devam eden Elon Musk, yeni bir özelliği daha kullanıcılara sundu.Twitter geliştiricilerinin bir süredir üzerinde çalıştığını bildiğimiz tweet görüntülenme...

Twitter'ı satın aldığından beri platformda köklü değişiklikler yapmaya devam eden Elon Musk, yeni bir özelliği daha kullanıcılara sundu.

Twitter geliştiricilerinin bir süredir üzerinde çalıştığını bildiğimiz tweet görüntülenme sayısı aktif edildi.

Özellik Aktif Edildi 

Twitter CEO'su Elon Musk'ın 1 Aralık'ta sözünü verdiği tweet görüntülenme sayısı özelliğini artık tüm kullanıcılar için erişilebilir hale getirdi. Videolarda olduğu üzere artık tweet'lerin de kaç kişi tarafından görüntülendiği tüm kullanıcılar tarafından görülebiliyor.

Yapılan açıklama kapsamında bu yeni özellik, sadece kullanıcı özelinde değil, herkesin görebileceği şekilde uygulandı. Yani kullanıcılar sadece kendi tweet'lerinin ne kadar görüntülendiğini değil, diğer kullanıcıların tweet'lerinin de ne kadar görüntülendiği görebiliyorlar.

Twitter, Görüntüleme Sayısı'nı kullanıma sundu, artık bir tweet'in kaç kez görüntülendiğini görebilirsiniz! Bu özellik, videolar için zaten normal.

Twitter kullanıcılarının %90'ından fazlasının okuduğu gibi, platformun göründüğünden ne kadar daha canlı olduğunu görebilirsiniz. Ancak bunlar herkese açık izlenimler olduğu için tweet atmayın, cevap vermeyin veya beğenmeyin.