Sevenleri Yasa Boğuldu! Ünlü Futbolcu İntihar Ederek Yaşamına Son Verdi

Sevenleri Yasa Boğuldu! Ünlü Futbolcu İntihar Ederek Yaşamına Son Verdi
Genç futbolcunun vefatı sevenlerini yasa boğdu, ülke futbolcunun yasını tutuyor.İsviçre Milli Takımı'na alt yaş kategorilerinde hizmet eden Bosna-Hersek ekibi Zrinjski Mostar'da oynayan orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Karim Gazzetta,...

Genç futbolcunun vefatı sevenlerini yasa boğdu, ülke futbolcunun yasını tutuyor.

İsviçre Milli Takımı'na alt yaş kategorilerinde hizmet eden Bosna-Hersek ekibi Zrinjski Mostar'da oynayan orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Karim Gazzetta, intihar ederek yaşama gözlerini yumdu.

İsviçre futbol camiası, eski milli futbolcusu Karim Gazzetta'nın vefatıyla derin bir üzüntüye boğuldu.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Haberi Doğruladı

İsviçre Ligi ekiplerinden biri olan Xamax'tan Bosna Hersek ekibi Zrinjski Mostar'a Temmuz ayında transfer edilen 27 yaşındaki Gazzetta, Kneza Viseslava Caddesi'nde bulunan bir binanın sekizinci katından aşağı atlayarak hayatına son verdi. Orta saha oyuncusundan gelen acı haberi Bosna-Hersek İçişleri Bakanlığı sözcüsü Ljudevit Maric doğruladı.

Futbolculuk kariyerindeki ilk yurt dışı deneyimini Zrinjski Mostar takımında yaşayan genç futbolcu, Bosna ekibinde yalnızca 1 maç oynayabildi ve yaşadığı sakatlığın arından bir daha forma giyemedi.

270 Maçta Top Koşturdu

İsviçre futbolunun bir dönemki en yetenekli futbolcularından kabul edilen ve ülkenin tüm alt yaş kategorilerinde forma giyen orta saha oyuncusu, futbolculuk kariyerine Servette'de başladı ve sonrasında Winterthur, Stade-Lausanne ve Neuchâtel Xamax gibi takımlarda mücadele verdi. Futbol kariyeri süresince 270 maçta formaları terleten Karim Gazzetta, 36 gol attı ve 14 asist üretti.